English Recitation Contest

2023/11/10

The 2023 English Recitation Contest was held on the sixth of November. It consisted of three main performances. First were the recitations of the class representatives of each class from the first-year students and the recitations of the second-year International Course students. Following that, the exchange students from the first- and second-year International Courses gave short quizzes to introduce their home countries. Finally, the Chinese-class and French-class students gave short presentations. Everyone had a wonderful time and was inspired by the achievements of the performers.

11月6日、English Recitation Contestを開催いたしました。1学年のクラス代表者と2学年のGLコースの代表者による暗唱、留学生による出身国についてのプレゼンテーションとクイズ、2年生の第二外国語(中国語とフランス語)履修者によるプレゼンテーションが披露されました。練習の成果を発揮し、堂々とした暗唱・発表となりました。この機会をきっかけとして、表現する楽しさや大切さを感じ、今後の外国語学習に励んでほしいです。

Recitations

各クラス代表者による暗唱を行いました。

1年生各クラス

2年生GLコース

発音や表現力等を評価し、iPadで投票します。

Performances

International students
◆Quiz

オーストラリア・タイ・スウェーデンからの留学生3名が、出身国について、クイズを取り入れたプレゼンテーションをしました。

Language Classes

GLコース2年生は第2外国語を学んでいます。中国語クラスとフランス語クラスの受講者がパフォーマンスを行いました。

◆Chinese Class

◆French Class